Om oss

Tony Söderström Bygg & Kakel AB är ett byggföretag i Uppsala som alltid fokuserar på kvalitet. Ända sedan starten 2005 har vi levererat hög kvalitet och under tiden byggt upp ett stort närverk av partners, leverantörer och nöjda kunder i hela Uppsalaregionen.

För oss är det viktigt att alla kunder och samarbetspartners, nya som gamla, ska ha stort förtroende för oss. Det har vi uppnått genom ett långsiktigt arbete med fokus på hög kvalitet och noggrannhet. Vår långa erfarenhet och breda kunskaper inom byggbranschen gör att du alltid kan känna dig trygg när du anlitar oss till ditt projekt.

TS Bygg som total­entreprenör

Oavsett vilket slags projekt eller bygge som du behöver hjälp med så kan du inom alla våra tjänster välja oss som totalentreprenör för ditt projekt. Det innebär att vi projektleder och samordnar alla entreprenörer och hantverkare som behövs – exempelvis elektriker, rörmokare, målare och plattsättare.

Som privatperson kan du få rotavdrag när du anlitar oss till ditt bygge eller renovering. Om ditt byggprojekt uppfyller kriterierna för rotavdrag så löser vi allt redan på fakturan. Är du osäker på vad som gäller för dig och ditt projekt? Läs mer på Skatteverket.se eller fråga oss så berättar vi mer.

Ritad av Blooc | Derome

Samarbeten & Leverantörer

Kontakta oss

Vi hjälper dig hela vägen från start till slut.