Altaner

Är det dags att bygga en altan eller uteplats till ditt hus? Att ha en egen altan som du får utforma på ditt sätt lyfter hela ditt hem och trädgård. Våra erfarna snickare hjälper dig bygga en helt ny altan eller med att renovera/bygga ut den du redan har.

Varför bygga altan?

  • Höjer livskvaliteten
  • Höjer värdet på ditt hus
  • Du får mer yta att umgås på och kan vara ute längre om året

För vissa altanbyggen kan du behöva ansöka om bygglov eller få tillåtelse från grannar och boendeförening. Vi hjälper dig gärna med dina frågor.

Vi bygger alla typer av altaner

Många husägare har en tydlig vision om hur just deras altan ska se ut. Vi hjälper dig gärna med att förverkliga dina altandrömmar, och tillsammans kommer vi fram till vilken slags terrass som fungerar bäst med dina önskemål och dina förutsättningar. Vi vill gärna att du är delaktig i materialval och alla funktioner, så att din vision kan bli till verklighet.

Oavsett om du vill ha en enkel, fristående terrass eller en stor altan med många detaljer precis intill huset så hjälper vi dig. Vi bygger alla typer av altaner – med eller utan staket, tak eller pergola exempelvis. Vi på TS Bygg har lång erfarenhet i branschen och är vana vid att bygga olika slags altaner som ska passa olika önskemål och behov.

Ritad av Blooc | Derome
Ritad av Blooc | Derome

Bygg altan med markskruv

TS Bygg är montörer av markskruv åt Krinner Nordic. Det innebär att när vi bygger din altan så skruvar vi med markskruv i stället för att gräva och gjuta plintar. Det betyder att du som kund sparar både tid och pengar, men med lika bra resultat och höga kvalitet på din nya altan. Här kan du läsa mer om markskruv, eller fråga oss så berättar vi mer.

Vi bygger din altan, terrass eller veranda i Uppsala med omnejd

Kontakta oss

    Denna sida skyddas av reCAPTCHA och Googles integritetspolicy samt villkor gäller.