Renovering i Uppsala

Vill du förnya ditt hem eller åtgärda en skada? Vi har lång erfarenhet av renoveringar och utför små och stora renoveringstjänster för både privatpersoner och företag. Oavsett om det gäller ett mindre projekt i ditt hem eller en storskalig renovering av flera rum så kan vi hjälpa dig.

Våra renoveringstjänster

Vi finns här för att hjälpa dig med din renovering, oavsett om du vill förnya din bostad för att öka dess värde, anpassa din arbetsplats till nya behov eller behöver renovera efter en skada har inträffat. Våra tjänster inkluderar renovering av olika slags hus, radhus, lägenheter och kontor. Vi kan hjälpa dig med bland annat badrumsrenovering och köksrenovering samt renovering av fasad, källare och tak. Självklart erbjuder vi även totalentreprenad för hela projektet.

Totalentreprenad för din renovering

Som din totalentreprenör tar TS Bygg hand om hela din renoveringsprocess från start till mål. Det innebär att vi ansvarar för samtliga aspekter av projektet, inklusive planering, genomförande och koordination av underentreprenörer. Med TS Bygg som din totalentreprenör säkerställs en smidig och effektiv byggprocess med kvalitet i varje detalj.

Kontakta oss

Är du i behov av renovering i ditt hem eller företag? Vi hjälper dig med alla dina renoveringsbehov, oavsett om det gäller ett mindre projekt eller totalentreprenad för en större insats. Kontakta oss så berättar vi mer!

    Denna sida skyddas av reCAPTCHA och Googles integritetspolicy samt villkor gäller.