Badrums­renovering

Är det dags att renovera badrummet hemma? Vi på TS Bygg har lång erfarenhet av att renovera badrum i Uppsala med omnejd. Vi har självklart våtrumsbehörighet, så du kan lita på att ditt nya badrum blir snyggt, funktionellt och tryggt att använda.

Varför renovera badrum?

Det finns flera anledningar till att det blivit dags för en badrumsrenovering. Till exempel kanske du har tröttnat på den tidigare inredningen, eller så önskar du dig en mer funktionell planlösning med smartare lösningar. Ibland kan du också tvingas renovera efter fuktskador eller för att dusch, handfat och toalettstol helt enkelt är för slitna och har börjat gå sönder.

Oavsett om du vill bygga om rummet helt eller bara fixa den mest nödvändiga renoveringen så hjälper vi dig med ditt badrum. Vi hjälper dig genom hela projektet och har alltid dina önskemål i fokus. Ditt badrum ska inte bara fungera som det ska – det ska också se ut som du önskar.

Ritad av Blooc | Derome
Ritad av Blooc | Derome

Rätt behörighet för badrums­renovering och våtrum

Vi har nära samarbete med de olika underentreprenörer som kan krävas till en badrumsrenovering, bland annat plattsättare, elektriker och VVS-montörer. Vi på TS Bygg leder hela projektet och säkerställer att ditt badrum byggs på bästa sätt av skickliga hantverkare.

Eftersom badrum är ett slags våtrum med mycket fukt och vatten så är det extra viktigt att allt görs på rätt sätt av entreprenörer med rätt befogenheter och kunskap. Vi har våtrumsbehörighet och följer Byggkeramikrådets branschregler.

Kontakta oss

Kontakta oss idag för din badrumsrenovering i Uppsala.

    Denna sida skyddas av reCAPTCHA och Googles integritetspolicy samt villkor gäller.