Om- och tillbyggnad

Är du intresserad av att bygga om något hemma, eller till och med bygga ut? Det finns många anledningar till att vilja göra en om- eller tillbyggnad på sitt hus eller fastighet. Kanske vill du ändra planlösningen, bygga ut för att få plats med en större familj eller bara göra en mindre tillbyggnad på ett förråd på tomten.

Om- och tillbyggnad för företaget eller hemmet

TS Bygg kan du kontakta för både större och mindre projekt när du vill bygga om eller bygga ut något på ditt hus, tomt eller företag. Vi utför om- och tillbyggnad både för privatpersoner och till större fastigheter, kontor eller andra lokaler som behöver byggas om och anpassas.

Oavsett om du redan har en färdig idé som du vill förverkliga eller vill ha vår hjälp från början så hjälper våra kunniga hantverkare dig att hitta den bästa lösningen när du vill skapa extra yta.

Ritad av Blooc | Derome
Ritad av Blooc | Derome

Totalentreprenör för om- och tillbyggnad

TS Bygg är din totalentreprenör inom om- och tillbyggnad. Det innebär att vi leder hela projektet och ordnar alla underentreprenörer som kan behövas, oavsett om det gäller en stor ombyggnation/tillbyggnad eller om du bara vill göra en liten förändring som kräver olika slags hantverkare och byggare.

Med oss som totalentreprenör slipper du som husägare eller ansvarig på ett företag själv leda hela projektet, men du kan vara trygg med att vi alltid har era krav och önskemål i fokus.

Kontakta oss

Är det dags att göra en om- eller tillbyggnad på ditt hus, tomt, företag eller fastighet? Kontakta oss idag så går vi igenom ditt projekt tillsammans!

    Denna sida skyddas av reCAPTCHA och Googles integritetspolicy samt villkor gäller.