Ny­produktion

Vi har sedan grundandet av företaget 2005 byggt nyproduktionshus. Det gör att vi har en gedigen och bred kunskap inom området, och gärna hjälper dig med dina husdrömmar!

När du väljer oss som byggare och totalentreprenör för din nyproduktion kan du känna dig trygg med att ditt bygge utförs av erfarna snickare och hantverkare med rätt kompetens.

Ny­produktion med lösvirke eller nyckel­färdigt hus

Vi bygger både lösvirkeshus samt prefabricerade hus åt husleverantörer, med allt ifrån stomrest till nyckelfärdiga hus. När vi bygger med lösvirke utgår vi från arkitektritningar. Lösvirke innebär att bygga med löst material från grunden, i stället för att bygga ihop färdiga husdelar. Prefabricerade hus innebär att färdiga väggblock levereras från fabrik och monteras ihop.

Oavsett om du vill bygga ett nyckelfärdigt hus eller bara vill ha hjälp med vissa delar utifrån dina önskemål så hjälper vi på TS Bygg dig.

Ritad av Blooc | Derome
Ritad av Blooc | Derome

Total­entreprenad för ny­produktion

Totalentreprenad innebär att vi projektleder hela bygget och tar in alla underentreprenörer som behövs. För dig som kund betyder det bland annat att du slipper oroa dig för att råka välja oseriösa hantverkare och att du inte själv behöver göra en tid- eller arbetsplan för de olika stegen i bygget.

Vi har lång erfarenhet av husbyggen, så tillsammans med dig och alla samarbetspartners tar vi fram den bästa planen för hela projektet och ansvarar för att ro det i hamn.

För oss är det viktigt att ha högt förtroende hos både kunder och andra aktörer i byggbranschen. När du väljer oss som totalentreprenör för din nyproduktion så kan du lita på att vi bara samarbetar med seriösa leverantörer och underentreprenörer med rätt kompetens och certifieringar inom sina områden.

Ny­produktion i Uppsala med omnejd

Planerar du att bygga nytt hus och vill ha vår hjälp på vägen? Vi hjälper dig hela vägen från start till ett inflyttningsklart hus. Kontakta oss så pratar vi mer om dina önskemål och tankar.

    Denna sida skyddas av reCAPTCHA och Googles integritetspolicy samt villkor gäller.