Fasadrenovering

Träfasader ger ett vackert och tidlöst utseende till alla typer av byggnader. Vi hjälper både privatpersoner och företag med fasadrenovering på olika slags fastigheter, och erbjuder alltifrån kompletta fasadbyten till mindre renoveringsåtgärder och underhåll.

Vi erbjuder alla tjänster inom fasadrenovering

Fasadrenovering innefattar alltifrån att byta ut enskilda träpaneler till att ge hela byggnaden ett nytt utseende genom ett komplett fasadbyte. Vi erbjuder tjänster som panelbyte, fasadbyte, målning, tvätt, tilläggsisolering, mindre lagningar, inspektion och totalentreprenad med mera.

När ditt hus, fritidshus eller företagsbyggnad är i behov av en fasadrenovering kan vi på TS Bygg hjälpa dig, oavsett om du bara är i behov av en mindre lagning eller önskar en omfattande renovering av din fasad.  

Underhåll av din träfasad

Att underhålla en träfasad är viktigt för att bevara dess skönhet och livslängd. Därför kräver en fasad regelbunden omvårdnad, tvätt och målning. Vi erbjuder fasadunderhåll som förlänger livslängden på din fasad, skyddar mot väder och vind samt bevarar ditt hus skönhet.

Självklart kan vi även hjälpa dig reda ut vilken slags renovering eller underhåll som just din fasad är i behov av. Vi kan också hjälpa dig med exempelvis fönsterbyte, badrumsrenovering och köksrenovering.

Kontakta oss

Är du i behov av fasadrenovering? Vi på TS Bygg hjälper dig med bland annat panelbyte, tilläggsisolering, mindre lagningar, underhåll och komplett fasadbyte. Kontakta oss idag för renovering av din fasad!

    Denna sida skyddas av reCAPTCHA och Googles integritetspolicy samt villkor gäller.