Takbyte och tak­renovering

Taket finns till för att skydda ditt hus mot väder, vind och annan yttre påverkan. Därför är det väldigt viktigt att byta, underhålla och renovera taket vid behov.

Om skador uppstår på ditt tak så riskerar snart resten av huset att också ta skada. Genom att säkerställa att ditt tak är helt och i gott skick kan du undvika tidskrävande och kostsamma fuktskador och andra fel.

Takrenovering eller komplett takbyte?

Om hela taket är åldrat, i dåligt skick och snart riskerar att få fler skador så är det dags för ett komplett takbyte. Men om det uppstått isolerade skador i ett tak som annars är i gott skick kan vi i stället göra en mindre takrenovering. Under en takrenovering byter vi ut, lagar och renoverar de delar som behöver åtgärdas, och säkerställer att taket håller tätt och skyddar huset som det ska.

Under en takrenovering eller ett takbyte arbetar vi med hela taket. Det är nämligen lika viktigt att husets underlagstak, takpapp och isolering är i bra skick, som att själva yttertaket är helt och fint.

Underhåll och kontroll av ditt tak

Är du osäker på hur stort renoveringsbehov ditt tak har? Inför en takrenovering undersöker vi alltid hur stort renoveringsbehovet är och hur mycket som behöver bytas ut. Därefter kan vi ge dig en uppskattad kostnad baserat på tid och material.

Det är inte alltid lätt att själv se när ditt tak behöver bytas ut eller lagas. Det kan nämligen finnas skador som inte syns, men som kan göra stor skada på huset. Därför kan vi självklart också hjälpa dig med att göra en grundlig kontroll av ditt tak för att se om det är i behov av renovering.

Takbyte och takrenovering i Uppsala

TS Bygg utför takrenoveringar och takbyte på exempelvis plåttak, papptak, tegeltak och många andra material. Vi löser alltifrån hela takbyten på stora hus till mindre lagningar på enbart en del av ditt hustak.

Är det dags för ett takbyte eller en tak­renovering?

Vi byter och lagar ditt tak i Uppsala med omnejd, oavsett hur stort eller litet projektet är. Kontakta oss för en kostnadsfri offert idag.

    Denna sida skyddas av reCAPTCHA och Googles integritetspolicy samt villkor gäller.