Köksrenovering

Köket är ett rum i huset som är väldigt viktigt att trivas i. Du är där varje dag, du vill kunna förvara både redskap och mat på ett smidigt sätt och du förlitar dig på att dina vitvaror och annan utrustning ska hålla för att vardagslivet ska gå runt.

Vi löser alla tjänster inom köksrenovering

När vi utför din köksrenovering erbjuder vi en skräddarsydd lösning för just dina önskemål och behov. Vi erbjuder alla tjänster inom köksrenovering – el, måleriarbete och snickeri med mera. Tillsammans med våra betrodda underentreprenörer renoverar vi ditt kök och förverkligar dina köksdrömmar.

I en köksrenovering behöver ofta många olika insatser och tjänster koordineras. Förutom funktioner, val av vitvaror och hur du vill att ditt nya kök ska se ut så måste man också tänka på hur vattnet och elen är dragen. Den smartaste lösningen för att få en så smidig köksrenovering som möjligt är att välja TS Bygg som totalentreprenör för din köksrenovering. Vi har lång erfarenhet av köksrenoveringar av olika slag.

Ritad av Blooc | Derome
Ritad av Blooc | Derome

Komplett eller enkel köksrenovering

Du behöver inte byta ut hela köket när du vill göra en köksrenovering! Ett välbyggt kök ska hålla i många år, men det kan vara lätt att tröttna på exempelvis inredningen redan efter ett par år. Då är det perfekt med en mindre köksrenovering, som ändå ger hela köket ett lyft.

Kontakta oss

Kanske du vill byta ut köksluckorna? Bygga till ytterligare förvaring eller skapa mer bänkyta? Oavsett om du vill göra en komplett köksrenovering eller bara byta ut vissa delar så hjälper vi på TS Bygg dig. Kontakta oss idag för din köksrenovering!

    Denna sida skyddas av reCAPTCHA och Googles integritetspolicy samt villkor gäller.